Mijn mooiste overzichtsfoto’s van 2017: een moeilijke keuze. Foto’s spreken voor zich, maar in 2016 heeft mijn concert- en eventfotografie toch een upgrade gehad. Ik heb de mogelijkheid gekregen om met diverse nationale bands samen te werken en in 2017 ga ik samenwerken met enkele festivals en organisaties in de regio. Verbinden en netwerken, dat is wat ik graag doe. In onderstaand overzicht vind je dan ook de 10 mooiste overzichtsfoto’s op festivals en gedurende concerten.

Foto’s zeggen meer dan 100 woorden

Het fotograferen van concerten en evenementen is een eer om te mogen doen. En samen te werken met diverse professionele partners is helemaal geweldig. Omdat foto’s meer zeggen dan 100 woorden, laat ik graag de foto’s voor zich spreken. In onderstaand overzicht van de 10 mooiste overzichtsfoto’s kom je in ieder geval beelden tegen van Douwe Bob op Concert at SEA, diverse concerten in poppodium NIEUWE NOR en festivals in bijvoorbeeld het Parkstad Limburg Theater.

Overzichtsfoto’s geven naar mijn mening vaak net dat beetje extra, of maken de fotoserie net wat completer. De interactie samen tussen de artiest en het publiek of de act en de bezoeker, degene waar de focus naar uit gaat en men die kijkt. Die interactie, die spanning vastleggen. Dat gevoel is onbeschrijfelijk. In 2016 heb ik een hoop mooie festivals en concerten bezocht. Bij deze events heb ik ook mooie overzichtsfoto’s gemaakt. Concert at SEA was erg gaaf om mooie foto’s te maken. Zeker door de samenwerking met HAEVN, The Brahms en mijn vrienden van Douwe Bob daar. Alle gele hoedjes, het slechte weer van de (eerste) festivaldag op Concert at SEA, maar wel die overweldigende croud, dat is geweldig. Het vastleggen van een overzicht en het maken van een overzichtsfoto bij event- en concertfotografie hoort er dan ook bij.

Vandaar in deze blog mijn 10 mooiste overzichtsfoto’s van 2016. Hierbij reis ik van mijn 2e thuis: poppodium NIEUWE NOR, af naar de Brouwersdam in Zeeland en andere mooie plekken in ons geweldige Nederland.

Pin It on Pinterest