Bob Marley tribute terug in poppodium NIEUWE NOR

Terugkeren doe je altijd ten behoeve van iets, toch? Je komt niet ‘zomaar’ terug? Nee, inderdaad. Zo ook de Bob Marley tribute band: Rootsriders. 8 april 2016 stonden ze al eens in poppodium NIEUWE NOR. Dat was tevens het jaar dat de Bob Marley tribute band 10 jaar bestond en ze dus al 10 jaar de nummers zongen van hun muzikale held. Positieve vibes zijn gegarandeerd bij Bob Marley. Dat was zo in 2016 en nu ook bouwden ze er weer een enorm kleurrijk feest van in een uitverkochte zaal in poppodium NIEUWE NOR.

De heerlijke vibe van de Bob Marley’s tribute band: Rootsriders

31 maart keerde Europa’s beste Bob Marley tribute band terug naar poppodium NIEUWE NOR. Én met een doel: Rootsriders bracht een ode aan ‘Exodus‘ misschien wel het beste album van de reggae koning, dat tevens in 2017 precies 40 jaar geleden is uitgebracht. Dit is niet zomaar een Marley-plaat: ‘Exodus’ werd door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Bob Marley nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen, nadat hij een moordaanslag op Jamaica maar net had overleefd. ‘Jamming’, ‘Waiting In Vain’, ‘Turn Your Lights Down Low’, ‘Three Little Birds’, ‘One Love’ en natuurlijk ‘Exodus’ staan op dit tijdloze document, en nog een handvol minder bekende juweeltjes.

Rootsriders staat bekend om haar positieve vibe en heerlijke en ontzettend goede covers van de nummers van Bob Marley. Europa’s beste Marley-tributeband Rootsriders is en blijft altijd een feest en dat was het nu wederom weer.

One Love by Rootsriders

Europa’s beste Bob Marley tribute band coverde in poppdium NIEUWE NOR geweldig de welbekende track van de king of reggae: Bob Marley. One Love by Rootsriders onderstaand in het filmpje. Van het album: Man to Man wordt One Love (People Get Ready) van Bob Marley gecoverd.

Pin It on Pinterest

Share This