Brightlands Innovation Factory: kweekvijver voor start-ups

De Brightlands Innovation Factory vormt ideeën om tot waardevolle bedrijven via een vast proces (vandaar factory). Voor de Brightlands Innovation Factory heb ik talloze events en meer dan 30 workshops gefotografeerd. In deze periode van content creatie en management stond contact met de start-ups, de community, partners en internationale professionals centraal.

Diversiteit in events

Creatief bezig zijn met content: van fotografie tot community management en social media management. Tijdens deze periode heb ik Brightlands Innovation Factory ontzorgt wat betreft online communicatie. Van community events tot besloten workshops specifiek voor een van de start-up programma’s. Een grote diversiteit aan events en mensen gegarandeerd. Dit heeft voor een verassende serie aan prachtige foto’s gezorgd. De Brightlands Innovation Factory begeleidt start-ups uit een van de 4 focus-fields van de Brightlands campussen: materials, health, food en smart services.

Aansprekende content

Content kunnen inzetten voor verschillende doeleinden: fotografie niet alleen gebruiken voor social media, maar ook drukwerk of interne communicatie. Afgestemd op de wensen van Brightlands heb ik content gemaakt die aanspreekt en aansluit bij de visie en stijl van de campussen. Geniet van het adembenemende resultaat!

Samenwerking met Techruption

In mijn periode op de Brightlands campussen heb ik twee volledige programma’s mogen meemaken. Gefocust op smart services het Techruption blockchain programma, en voor materials start-ups het Redefining Chemistry start-up programma op de campus in Geleen. Daarnaast als pilot de eerste editie van het nieuwe Social Enterprise program waar we met een groot aantal sociale ondernemers uit de regio hun business cases en problemen in kaart hebben gebracht, om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Pin It on Pinterest