Support act: LaMorta

Het begin van LaMorta: eind 2014 startte de band, die toen nog bestond uit 2 muzikanten. Die een zware liefde hadden voor heavy-grooving death metal. De stijl van LaMorta lijkt herkenbaar, maar toch verschilt het steeds van anderen, omdat ze gebruik maken van verschillende stijlen in de heavy grooving muziek.

Aldus LaMorta: “Now in 2016 the next step is getting their, right in your face, metal out to the masses. Recording their first EP entitled “Crippled by War”. Recorded in their own studio, in their own time and pace. It may not be perfect, but it’s one hell of a ride.”

Over Carach Angren

Oorspronkelijk uit Landgraaf, maar internationaal ook bekend. Carach Angren bracht onlangs een bezoek aan poppodium Oefenbunker te Landgraaf. Carach Angren behaalde onlangs de nationale pers vanwege de Amstelveense ChristenUnie. Ardek, Seregeor en Namtar braken de Oefenbunker af!

Horror metal, heerlijk te fotograferen

Horror metal is heerlijk ontspannend te fotograferen. Een band die vanaf moment één je omver blaast en waarbij je denkt: ik hoop dat ik nog levend terug keer naar huis. Dat zijn de goede bands voor fotografen. Zo bewezen beide bands zich tijdens dit concert ook. Horror metal is een heerlijke muziekstijl die te weinig waardering krijgt, omdat het ‘geschreeuw’ zou zijn, maar de performance van de gemiddelde horror metal artiest verdiend toch echt wel een 10+

Pin It on Pinterest

Share This