Concert at SEA 2016 wat was me dat een ervaring. Een erg gave line-up. Met alleen op de zaterdag wat minder weer. Toch zat de sfeer er erg goed in bij de Zeeuwen! Een zingend festivalterrein bij de performance van Guus Meeuwis, een dansende menigte bij Faithless, adembenemende gezichten bij HAEVN live en een power boost dat gegeven werd door de Brahms. Het waren stuk voor stuk, allemaal top artiesten die op de zaterdag van Concert at SEA 2016 stonden. Ik heb deze vanuit de mooie plekjes op het festivalterrein kunnen vastleggen.

Concert at SEA 2016 was geweldig!

Het was een feest. Sfeer en gezelligheid dat is Concert at SEA 2016. Helaas was het festival dus niet zonovergoten te noemen. Behalve op de zondag wel wat beter weer, was het niet zoals men gehoopt had. Desalniettemin presenteert Concert at SEA zich ook dit jaar weer als een groot familiefestival vol gezelligheid, een sterke line-up en prima cola!

Many thanks aan HAEVN, The Brahms en Douwe Bob tijdens deze editie, waar ik mee samengewerkt heb.

We zijn zeer verrast over de foto’s. Direct als een van de eerste opdrachten zo’n groot festival, maar wat zijn je foto’s gaaf geworden! Super goed gedaan. Wij zijn tevreden.

Gracia Visscher

Review coördinator , Festivalinfo

Pin It on Pinterest