Neem contact op

Ouderwets mailen met je eigen mailprogramma is uiteraard ook nog toegestaan. Kies uit een legio aan mogelijkheden, welke het beste bij jou past en je het beste je vraag, probleem of opmerking het beste kan vertellen.

}

BESCHIKBAAR

9.00 / 18.00

MAIL

info@fabianviester.nl

TELEFOON

+31 6 373 33 383

LOCATIE

Voerendaal, Limburg, Nederland

Over mij – Fabian Viester, fotograaf uit Zuid-Limburg en social media specialist

Ik ben een concert,- portret en reportage fotograaf uit Zuid-Limburg. Ik fotografeer het liefste bands uit de popscene en werk daarnaast samen met geweldige bands, poppodia en festivals. Naast fotografie houd ik mij volop bezig met social media monitoring bij verschillende bedrijven. Door mijn veelzijdigheid ben ik breed inzetbaar. De combinatie van het kunnen creëren van content, maar ook weten hoe je er het beste je doelgroep mee aanspreekt maakt mij een echte allrounder.

Als concert,- portret en reportage fotograaf houd ik mij voornamelijk bezig met het conceptuele werk in de fotografie: portretten en reportages. Tijdens het werk voor een band of het werk dat ik verricht op een festival is de voorbereiding van groots belang. Dit maakt of je thuis komt met goede beelden of niet. Naast pop fotografie ben ik tevens geïnteresseerd in architectuur- en landschapsfotografie.

Samen met geweldige mensen heb ik mogen werken aan baanbrekende projecten. Denk aan: Serious Request 2015 te Heerlen, diverse lokale events t.b.v. de viering van Bevrijdingsdag, het samenwerken met poppodia omtrent event fotografie (zoals poppodium NIEUWE NOR, Parkstad Limburg Theaters en vele anderen).

Lees meer interessante blogs

Myles Sanko hypnotiseert in NIEUWE NOR Heerlen

Myles Sanko: he-le-maal uit de UK naar Heerlen Myles Sanko een geweldige (nog redelijk onontdekte soulheld) uit UK. Een combinatie van DNA tussen Gregory Porter en Sanko himself. Sanko presenteert zich als een integere kerel met gevoel voor liefde. Een soort grote...

read more

Pin It on Pinterest

Share This