He! Jij daar! Ik ben opzoek naar jou. Ik ben bezig met mij te verdiepen in mensen die stage hebben gelopen in China en het liefst nog Shanghai. Ik ben van plan hiernaartoe te verkassen in 2018 voor 16 weken. Niet niks. En ga dan graag dus ook goed voorbereid op pad. Daarom ook deze post. Er komt een hoop bij kijken. Met een vliegticket, dak boven je hoofd en een stageplek ben je er nog niet. Al zou je dat misschien wel denken. Vandaar dat ik meer over dit immense land wil weten en ervaringen van andere mensen wil horen.

Wilde tijden in China

Ik ben opzoek naar mensen die ook naar China zijn geweest voor stage of werk. Het maakt niet uit of je nu jong of oud bent. Of het in een ‘heel duister verleden’ is gebeurd. Het enige dat er toe doet is: hoe heb je het daar gehad. Waar liep je tegenaan? Wat vond je super gaaf aan het land? Hoe heb jij het aangepakt met huisvesting? Wat is je het meeste opgevallen? Moest je erg wennen aan het eten en de gewoontes van de Chinezen? Dat soort vragen, die kan jij vast wel beantwoorden!

Stuur me even een mailtje en praat me de oren van het lijf! Ik ben je eeuwig dankbaar. Klik daarvoor hier!

Pin It on Pinterest

Share This