Evenementen fotografie in Limburg

Evenementen fotograaf in Limburg

Evenementen fotografie is iets geweldigs moois, toch? Naast het kunnen bezoeken van verschillende mooie plekken in Nederland of elders en die sfeer proeven, voelen en mee maken, is het ook hard werken. En werken aan keiharde doelstellingen. Een mens heeft altijd bepaalde verwachtingen, ook wat betreft foto’s van zijn event, of het nou groot of klein is. Van kleine evenementen tot aan muziek festivals, congressen en andere evenementen. Ik kan jou helpen met het conceptuele creatieve werk voor jouw evenement. Fotografie is mijn specialiteit. Ik ben een creatieve duizendpoot die weet hoe hij social media en fotografie moet combineren, indien gewenst blijft het dus niet alleen maar bij fotografie. Bekijk mijn portfolio en kom erachter wat anderen over mij vinden.

Event | Kingsland Festival 2017 Maastricht

Event | Kingsland Festival 2017 Maastricht

Mijn aanpak bij evenementen fotografie

Belangrijk is de vraag: wat wil je bereiken? Fotografie is vaak een stuk herbeleving. Voor de mensen die er geweest zijn, niet kunnen komen. Maar uiteraard ook een stuk direct promotiemateriaal. Visueel materiaal. Plaatjes en foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Belangrijk is het nadenken over je doelstellingen. Wat wil ik bereiken met de fotografie, welk verhaal wil ik dat er verteld wordt en uitgestraald wordt en wat is (eventueel) belangrijk, dat opgepakt wordt door externe media?

Werken aan doelstellingen

Door te werken aan keiharde doelstellingen welke je vooraf hebt opgesteld kom je nooit voor onverwachte onaangename situaties te staan. Tijdens een evenement gebeurt immers ontzettend veel. Op de dag zelf is er amper sturing voor de gehele crew die er rond loopt. Dit is ook geen enkel probleem. Vooraf wordt er goed besproken wat er graag bereikt wilt worden. Ik geef wat betreft de fotografie er dan mijn eigen creatieve twist aan. Snelheid is tevens ook erg belangrijk bij event fotografie. Je komt immers niet pas 2 weken na het event aan met de eerste foto- of video opnamen. Waar mogelijk en indien gewenst lever ik de foto’s binnen enkele minuten na de performance of gebeurtenis af.

Parkstad Limburg Theaters | jazzOUT Festival Heerlen | Fabian Viester Photography

Parkstad Limburg Theaters | jazzOUT Festival Heerlen | Fabian Viester Photography

Ik ben Fabian Viester, fotograaf

Ik ben Fabian Viester, event fotograaf uit Limburg en help graag mensen die ambities hebben, graag werken aan keiharde doelstellingen en de meerwaarde zien van kwalitatieve en professionele event fotografie. Ik fotografeer en werk vanuit Limburg.

Laat je inspireren door mijn event fotografie!

Bekijk mijn portfolio & blogs met een geweldige impressie

Fotoverslag ParkCity Live 2018

Fotoverslag van ParkCity Live 2018. De 8e editie van het mooiste pop festival van Limburg op Bekkerveld in Heerlen was er een om in et lijsten. Bekijk de foto’s van beide festivaldagen hier!

read more

Overtuigd dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?

13 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This