Partner Scoutfest 2017

Fabian Viester Photography is net zoals Scoutfest 2016 ook in 2017 weer trotse fotografie partner. Onder het motto: lokaal verbinden, door lokaal te verbeelden fotografeer ik ook de festivaleditie in 2017 van Scouting Voerendaal weer geheel kosteloos en draag ik bij aan het creëren van ondersteunend PR materiaal. Voor niets gaat de zon op! Mooi om ook voor zo’n lokaal project iets te kunnen betekenen.

Datum & line-up Scoutfest 2017

Het festival vindt dit jaar plaats op 10 juni. Vanaf 18.00 uur staat lokaal talent op de planken om de beste muziek te laten horen. Het festival is in 2017 gratis toegankelijk, hierdoor wordt het festival voor een breder publiek interessant. Onder andere: The Road Of Music, Indicolite, The Small Town Rejects en American Idiots staan er op de planken.

Editie een in 2016

Ik fotografeerde ook Scoutfest 2016, destijds traden lokale interessante bands op. Dit was de eerste editie van het festival dat georganiseerd wordt door de Scouting vereniging in Voerendaal.

Road Of Music, The People Arise, The Last Baron, American Idiots, 6ixty9 en Bockryder. Onderstaand kan je terugblikken naar de voorgaande editie van Scoutfest georganiseerd door de Scouting van Voerendaal.

Ik ben Fabian Viester en verzorg festival fotografie

Festival fotografie is iets dat onderbelicht is, maar wel cruciaal is. Voor elk event, groot of klein is het hebben van de juiste content voor de juiste doelgroep erg belangrijk. Voor dit pop event in Voerendaal verzorg ik de fotografie, welke vervolgens in gezet kan worden voor PR doeleinden, communicatie en social media. Meer van mijn portfolio bekijk je hier.

Pin It on Pinterest