Fotografie samenwerking met muziekfestival Pop on Top

Mooi om ook voor muziek- en belevingsevent Pop on Top zorg te kunnen dragen voor de social media en fotografie vanaf huidig festivalseizoen (2017). Mijn focus zal komen te liggen op beleving en fotografie.Voor de organisatie van Pop on Top is snelheid en actualiteit van groot belang, zodat het marketingteam optimaal aan de slag kan met het online plaatsen van content.  Zoals bij de meeste festivals bekijk ik de festivals vanuit de bezoeker en laat ik op deze manier het festival herbeleven.

Fotografie voor Pop on Top is een mix van mainstage, food area, happy people bij overige area’s en stages
In 2016 bezocht ik al eerder dit mooie event. Destijds fotografeerde ik het festival in opdracht van Festivalinfo.nl.

Over Pop on Top

Pop on Top is een meerdaags muziekfestival in Valkenburg dat dit jaar op 26 en 27 mei gehouden wordt. Naast muziek staat ook beleving en entertainment centraal tijdens het festival. Naast het luisteren naar mainstream artiesten en lokaal talent staat dus ook spel op het programma. Het festival is bijna volledig uitverkocht. Onlangs strikte de organisatie al tal van geweldige artiesten, zoals: Marco Borsato, Racoon, HAEVN, Waylon & The Partysquad. Het festival vindt weer vertrouwelijk plaats in het Kuurpark, wat de tuin is van Holland Casino.

Pop on Top Valkenburg

Ingrediënten voor een topfeestje

Pop on Top is voor jong en oud en is bedoelt om Valkenburg a/d Geul op de kaart te zetten. Met muziek, spel, beleving en een goede catering is elk aspect  eentje die het feest vieren meer dan mogelijk maakt.

Programma & line-up

Het programma en line-up van Pop on Top vind je op de website van Pop on Top Valkenburg. Dit jaar zijn er naast rappers en MC’s veel mainstream nationale talenten op het podium te vinden. Ook anders dan voorgaande jaren is Café Nol, waarbij de Amsterdamse Jordaan wordt getoverd naar het festivalterrein in Valkenburg.

Nieuwe areas

Café Nol (de Jordaan in Valkenburg) en Wunderbar zijn 2 stages waar dit jaar meer de focus op wordt gelegd. Een bourgondische sfeer met lekkere muziek, dat is waar beiden voor staan. Café Nol is voor het eerst als nieuwe area op het festival te vinden. Sfeer, lekker eten en meer dan alleen muziek, dat is muziek event Pop on Top!

Pin It on Pinterest