Heerlijke EDM muziek, dance deuntjes en één grote dancefamilie op Kingsland Festival Maastricht. Het vijfde jaar, dat vieren we in vijf steden met de grootste artiesten. En dit jaar weer, het festival bestaat 5 jaar en dat vieren we groots! Kingsland is het grootste eendaagse dance festival in Nederland met meerdere podia en de grootste artiesten.

Kingsland Festival Maastricht

Het festival vindt plaats in en rondom het MECC in Maastricht. Met een mediateam van 3 andere fotografen coverden wij de 3 stages die Kingsland Festival heeft. Samen met collega fotograaf Emine Gula coverden we de TIKTAK en KINGSSTAGE HARD stage. Kingsland Festival is het grootste ééndaagse dance festival van Nederland, dat wordt gehouden op 5 locaties door heel Nederland.

Line-up Maastricht

Ook de stages van dit mooie festival waren weer gevuld met de grootste namen en artiesten uit de dance en EDM wereld. Op de mainstage stond groots talent als: Afrojack, Yellow Claw & Dash Berlin, maar ook op de andere stages was het één groot feest met The Partysquad, Manuel & Geza, Ronnie Flex, Wildstylez en vele anderen.

Kingsland Festival viert 5 jaar

Vanwege het vijfjarig jubileum van het festival werd het dance festival dit jaar op vijf in plaats van drie locaties gehouden! Maastricht en Twente zijn naast Amsterdam, Den Bosch en Groningen als locatie toegevoegd. Koningsdag en Koningsnacht 2017 werd gevierd met duizenden andere mensen bij het MECC in Maastricht. Er was dus genoeg te doen tijdens Koningsdag. Naast het Kingsland Festival in Maastricht vond het koningsdag festival ook plaats in Amsterdam, Den Bosch, Twente en Groningen, waar het ook één groot feest was op 27 april. Bekijk voor een volledig overzicht de website of Facebookpagina van Kingsland Festival.

Meer informatie over het festival vind je op hun website.

Feesten doen we samen!

Het grootste eendaagse dance festival van NL!

Tijdens Koningsdag 2017 werd er op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestgevierd, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo’n 150 dj’s en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland.

Pin It on Pinterest