The Ten Bells supporten rock-legende Golden Earring

Mijn vrienden The Ten Bells supporten Golden Earring in de Rodahal. Jaarlijks presenteert Buro Pinkpop een concert van Golden Earring in Nederland. Dit jaar streek Golden Earring neer in de Rodahal te Kerkrade. Met mijn vrienden van The Ten Bells in het voorprogramma. Een energieke avond met heerlijke support!

Opmerkelijk dat de support voor Golden Earring toch nog zo groot was. Als oude rocklegende welke de laatste tijd amper concerten gegeven heeft, op enkele festivals heeft gespeeld een bijzondere actie. Maar het gaat ze zeker niet slecht af.

Jammer wel dat de support tijdens het hoofdprogramma luider en duidelijker was dan tijdens de performance van The Ten Bells, maar ergens ook wel te verwachten. Men komt immers voor het concert van Golden Earring. De synergie op het podium was bij beide artiesten ondanks de matige support in het voorprogramma goed te voelen. De temperatuur in de zaal steeg tot ver boven kookpunt bij beide acts. Een heerlijke avond in de Rodahal te Kerkrade!

Throwback met The Ten Bells

The Ten Bells & Golden Earring fotografeerde ik al eerder op ParkCity Live 2017 Heerlen. Dit festival was afgelopen jaar ook weer een groot succes. Ook was ik bandfotograaf tijdens de EP-release van The Ten Bells in de NIEUWE NOR. Na hun debuut als opener op Pinkpop Festival 2016 timmeren de mannen hard aan de weg voor een carrière in de muziekwereld.

Nu de mannen diverse podia onveilig hebben gemaakt, Pinkpop geopend hebben én Golden Earring gesupport hebben in de Rodahal, ben ik erg benieuwd wat 2018 voor de mannen gaat brengen.

Meer festival en concert verslagen lezen? Bekijk ze in mijn concert archief of festival archief.

Pin It on Pinterest

Share This