Myles Sanko: he-le-maal uit de UK naar Heerlen

Myles Sanko een geweldige (nog redelijk onontdekte soulheld) uit UK. Een combinatie van DNA tussen Gregory Porter en Sanko himself. Sanko presenteert zich als een integere kerel met gevoel voor liefde. Een soort grote broer van Glenn de Randamie (Typhoon). ‘Is there love in the house?’. Een heerlijke hypnotiserende avond met hoogwaardige soul nummers.

Myles Sanko speelt heerlijke soul die niet verveelt. Niet na 30 minuten, niet na één uur en ook niet na een hele avond. Hij neemt je mee in zijn liedjes en teksten en laat je soms na gevlogen te hebben in je eigen wereld, weer terug landen op aarde.

 

Support-act: Oakland

Oakland, support-act van Sanko in de NIEUWE NOR is ondertussen ook geen onbekende meer. Nadat ze in de voorronde hebben gespeeld van provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Als heerlijke opwarmer, verzorgde Oakland de support tijdens de gig van Myles Sanko in de NIEUWE NOR. Door een combinatie van poppy met jazz maakt Oakland haar eigen geluid dat zich onderscheid en prima opwarmt voor de grote baas in het voorprogramma.

 

Pin It on Pinterest