SVBN heeft 5 mei uitgeroepen tot ‘Nationale Straatvoetbaldag’! Tot op nationaal gebied wordt door heel het land, ja, gevoetbald! Op 5 mei 2017 werd tevens 10 jaar straatvoetbal gevierd. De straatvoetbalevents worden georganiseerd door de buurt zelf en staan garant voor gezelligheid, lekker eten, voetballen én netwerken.

Nationale straatvoetbaldag in Klimmen

Op 21 locaties door heel Nederland werden de voorrondes van het nationale straatvoetbal gehouden. Op 9 juni wordt in de Kuip (Feijenoord station) in Rotterdam de nationale straatvoetbaldag finale gehouden. Waar de strijd tussen het Nederlands elftal en Luxemburg gehouden zal worden.

Marcel Witte van Fysiocare Klimmen organiseert sinds 4 jaar het nationale straatvoetbal in Klimmen. In het kader van de 10e editie van het nationale straatvoetbal heeft de SVBN een vrijwilligersprijs in het leven geroepen voor het organisatieteam dat het best werd beoordeeld op de volgende criteria: participatie buurt, samenwerkingen, toernooi organisatie, vrijheidsthema, side events, eten & drinken. En als er íets goed zit, dan zijn het de volgende punten in Klimmen.

Best georganiseerde Nationale Straatvoetbaldag in Klimmen

In het kader van het 10 jarig bestaan van dit mooie event is er een vrijwilligersprijs uitgereikt. Marcel Witte van Fysiocare Klimmen organiseert eigenhandig vanuit zijn praktijk dit spraakmakende event. Van DJ clinics, dansoptredens- en workshops, graffiti workshops met het thema vrijheid, lokale ambassadeurs die een bezoekje brachten aan het event tot aan Panna clinics én aandacht voor het aangepast sporten; het was er allemaal! Dit mooie event in Limburg bevatte het allemaal.

Groot talent kan shinen in de finales

Groot talent kan shinen in één van de finales. De Nationale Straatvoetbalkampioenschappen. Welke plaats vinden op de volgende data:

  • 17 juni (10 t/m 15 jaar) Amstel Borchland
  • 15 juli (16+ heren) Kwaku Summer Festival
  • 16 juli (16+ dames) Kwaku Summer Festival

Bekijk de foto’s van de NSVD in Klimmen

Ik ben Fabian Viester – lokaal verbinder en fotograaf in Limburg

Ik ben event en concert fotograaf en netwerk graag met lokale ambassadeurs en verbinders. Zo komen ook de meest pure fotoreportages tot stand die tevens weer het beste aansluiten bij de doelstellingen van de stichting, onderneming of het bedrijf. Eens inspiratie opdoen of netwerken? Neem contact met mij op.

Bekijk mijn andere fotografie projecten

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pin It on Pinterest