Nieuwe portretten voor Fysiocare

Marcel Witte, eigenaar van de fysio-, revalidatie en sportpraktijk: Fysiocare in Klimmen op het Drossaert de Limpensplein benaderde mij of ik niet nieuw beeldmateriaal kon maken van zijn werknemers. Uiteraard! Na eerst even om de tafel te hebben gezet en gepraat te hebben over wat hij precies wilt uitstralen, waren we er al snel uit. Een clean, professioneel en strak beeld. Dat was waar hij naar opzoek was. En het liefst in zwart wit. Als het nog even kon. Alle teamleden hebben stuk voor stuk hun eigen specialiteit. Fysiocare: een fysiotherapeutische praktijk met diverse facetten.

Top Fabian. Elegant, professioneel en strak zijn de portretten geworden. Precies hoe ik het wilde. Dank voor de mooie portretten die je gemaakt hebt.

Marcel Witte

Eigenaar , Fysiocare

Werkelijke eyecatchers: portretten

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Met de nieuwe website in het vizier hoort hier uiteraard ook nieuwe content bij. Portretten van de werknemers van een bedrijf horen hier ook bij. Zeker in het geval van fysiotherapie. Mensen willen immers weten met wie ze te maken kunnen krijgen, bij een bezoek aan de praktijk. Daarnaast staat het professioneel en geeft het een persoonlijke tint af. Dat was precies waar Marcel Witte naar opzoek was.

Nieuwe uitstraling voor Fysiocare

Pin It on Pinterest