ParkCity Live Festival Heerlen

ParkCity Live 2017

ParkCity Live is de afsluiter van het festivalseizoen. Jaarlijks presenteert dit mooie festival een adembenemend sterke line-up die je jaar na jaar verrast. Met artiesten als Typhoon, Flogging Molly, La Pegatina, Douwe Bob, Bazart en de Staat een line-up om je vingers bij af te likken.

De afsluiter van het festivalseizoen

Voorgaande jaren bezochten 8000 bezoekers per dag dit mooie festival. Middenin het idyllische park van Bekkerveld (Heerlen) midden in de bewoonde wereld. Een unieke, sprekende locatie met dito artiesten, heerlijk eten en een echte Limburgse sfeer. ParkCity Live is ondertussen meer dan een festivalletje in het zuiden van Limburg.

Limburgse gezelligheid

Limburgse gezelligheid is te merken op ParkCity Live. Het is immers geen massafestival, maar kiest voor kwaliteit wat betreft de line-up, food en side-events en de bezoekers van het festival denken er ook zo over. Genieten van de muziek, een lekker hapje eten en vooral het saamhorigheidsgevoel zijn enkele kenmerken van het unieke ParkCity Live Festival in Heerlen.

Takenpakket

Sinds 2016 mag ik mij tot het team van in-house photographers rekenen van dit mooie festival. Mijn takenpakket bestaat uit:

  • Het relatiedeck en de mensen en het eten in beeld brengen.
  • Backstage: artiesten, onstage offstage en frontstage in mijn eigen unieke storyline.
  • Frontstage: artiesten, muziek en beleving.

Ook benieuwd naar wat ik voor jouw event kan betekenen?

Door mijn uitgebreide expertise in de evenementen wereld weet ik precies wat festival- en event organisatoren behoeft wat betreft content. Uiteraard ben ik in mijn dienstverlening heel flexibel en zijn alle wensen bespreekbaar.

Fotoverslag ParkCity Live 2018

Fotoverslag van ParkCity Live 2018. De 8e editie van het mooiste pop festival van Limburg op Bekkerveld in Heerlen was er een om in et lijsten. Bekijk de foto’s van beide festivaldagen hier!

read more

Bekijk ook mijn andere projecten

Pin It on Pinterest

Share This