Pop on Top

In Festivalkenburg

Festivalkenburg: Pop on Top

Een heerlijk lokaal festival met een mooie varieerde line-up die je elk jaar weer verrast met toch enkele hoogtepunten. Pop on Top Valkenburg is en blijft elk jaar een feestje. Bourgondische gezelligheid met veel meer dan alleen muziek. Met een line-up van uiteenlopende populaire artiesten en verschillende area’s, is Pop on Top feest voor iedereen!

Voor jong en oud

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke topacts en bourgondische gezelligheid. De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Op de mainstage zorgen bekende namen de hele dag voor lentekriebels en een hoog feel-good gehalte. De Feesttent wordt gevuld met knallende topacts die met name jongeren als muziek in de oren zullen klinken. Verder wordt op het terrein nog veel anders georganiseerd, bijvoorbeeld door de lokale Scouting.

Scouting en diverse sport en spel activiteiten

De Scouting zorgt elk jaar voor een leuke kids corner, om ook het festival voor het hele jonge publiek aantrekkelijk te maken. Verder worden gedeeltes van het terrein ingevuld met onvergetelijke activiteiten, spel en is er uiteraard een food area te vinden, welke een waardig feest is voor je smaakpapillen. Genieten samen op de Cauberg in Valkenburg doe je met dit mooie event!

Pin It on Pinterest

Share This