Regiobank

Lelijke witte flits vlekken en een gemaakte pose, dat is waar Edwin Crombach, mede-eigenaar van Voncken makelaardij o.g. vanaf wilde. Juni 2016 benaderde hij mij of ik hen kon helpen met dit probleem. Zakelijke portretfotografie, erg leuk! Maar, er zitten ook haken en ogen aan. Een foto is vaak immers de eerste indruk die men krijgt van een bedrijf. De balans vinden tussen een statische houding die professioneel is en blijft en een (te) speelse houding waar het plezier vanaf spat, was waar wij naar op zoek zijn gegaan. Als bank en makelaarskantoor wil je immers niet overkomen als een jong en dynamisch bedrijf, maar eerder iets meer gedegen.

Toen de kernpunten van Voncken makelaardij o.g. op papier stonden konden we weer een stap verder denken in dit proces. Zakelijke portretfotografie: en hoe nu verder? Voor welke communicatie worden de foto’s gebruikt? Hoofdzakelijk zou het gaan om fotografie voor:

  • Portfolioweergave’s op de websites van de Voncken makelaardij en de Regiobank
  • Een persoonlijke foto voor bij de e-mailhandtekening
  • Fotografie voor algemene advertenties of brochures

De kern is en blijft de persoonlijke touch. Dat is nog steeds hetgeen waar Voncken zich in onderscheid. Samen met het gehele enthousiaste team zijn we er een dag op uit geweest en hebben we elkaar beter leren kennen. Zo werd de sfeer ook gelijk iets losser. En dat resulteert in mooie foto’s waarmee mijn opdrachtgever tevreden is. Belangrijk hierbij is de nauwe samenwerking en korte lijntjes met mijn directe opdrachtgever. Om zo de foto’s te maken met mijn eigen creatieve inbreng, maar zo dicht bij de wens en idealen van de opdrachtgever te blijven.

Fabian werkt zeer professioneel en snel. Wij zijn hem erg dankbaar voor deze mooie foto’s!

Bij zowel online- als offline communicatie doet een √©chte foto van een medewerker die ook daadwerkelijk op de bedrijfsvloer rondloopt wonderen. Zo geschiedde. Alle 5 de medewerkers van de Voncken makelaardij zijn aan het schitteren op hun eigen manier op de diverse platforms. Bekijk de foto’s onder andere op hun eigen website of de website van de Regiobank.

Pin It on Pinterest

Share This