CONCERT FOTOGRAFIE

Één van mijn specialiteiten is concertregistratie. De beleving, speciale momenten en sfeer vastleggen in enkele of een serie foto’s die weerspiegelen wat de sfeer was. Heerlijk voor de bezoekers, thuisblijvers en organisatie. Immers ook ideaal promotiemateriaal.

Bekijk mijn concert foto's

PORTRET FOTOGRAFIE

Open en eerlijk zijn mijn portret foto’s. Of het nu gaat om een zakelijke profielfoto of een creatieve foto voor een manager, social media specialist of directeur. Belangrijk is dat je jouw eigen persoonlijkheid en image herkent in mijn foto. Het is immers jouw pronkstuk en eerste indruk naar de klant, relatie of connectie in de zakelijke dienstverlening.

Bekijk mijn stijl in portret fotografie

EVENT FOTOGRAFIE

Op een event gebeuren altijd 1001 dingen tegelijkertijd. Mijn fotografie stem ik af op jouw behoeften en doelstellingen. Uiteindelijk draait het namelijk maar om een paar dingen: waar ga jij de foto’s voor inzetten, wat zijn je communicatiedoelstellingen en wat wil je als organisatie uitstralen? Ik ga op zoek naar de keyfactors die er toe doen en leg vanuit jouw persoonlijke doelstellingen je event vast. Dit kan een bedrijfsreportage, cultureel event, muziek event of jouw event zijn!

Laat je inspireren door mijn reportages

Lets talk!

Samen met jou wil ik graag werken aan jouw ambities, doelstellingen en als young professional jou ondersteunen bij jouw baanbrekende project! Let’s do this.

Pin It on Pinterest

Share This