Event fotografie | WMC Buitenfestival | Kerkrade, Limburg

Social media mangement voor ondernemers in Limburg

Social media of community management voor MKB+ ondernemers in Limburg en omstreken. Werken vanuit doelstellingen en vanuit hier social media inzetten als breed communicatiekanaal waarmee je diverse doelgroepen unieke content kan bieden.

Social media is een middel, geen doel

Social media is een geweldig medium om via te communiceren en biedt inzicht in het digitale gedrag van je (potentiële) klant en doelgroep. Laat je inspireren en ontdek e mogelijkheden van online communicatie.

Enkele van mijn gave projecten en partners:

Community movement

Het creëren van een schare fans of community die praten over jou als merk, product of winkel. Dat is wat je wilt. Je creeërt als het ware partners en verzamelt fans, belanghebbenden en laat ze praten over alle ontwikkelingen in de markt, diverse producten, diensten of ervaringen op één gezamenlijke plek. Het samenbrengen van deze groep mensen kan via diverse manieren gebeuren: infosessies, community events, digitale sessies, livestreams of influencers. De mogelijkheden om via via of direct te communiceren met de mensen die er voor jou toe doen zijn eindeloos. En uiteindelijk draait het om de connectie die men maakt met jou, als merk, persoon, winkel of bedrijf.

 

Social media partners & projecten: ambitieuze doelstellingen en concreet resultaat

Branding & communicatie

Reputatieschade is gemakkelijk op te lopen vandaag de dag. Social media is een vluchtig middel om via te communiceren, een statement te maken en veel of een selecte groep mensen te bedienen, te bereiken en mee te communiceren. Branding en communicatie is dus een essentieel punt in de communicatiestrategie voor op sociale media. Door diverse sociale media met elkaar te combineren creëer je een ijzersterk netwerk van gekoppelde informatie, verschillende soorten fans en één uitstraling en communicatiestrategie die er toe doet.

Overtuigd?

Help me out! Ik help je graag met jouw social media vraagstuk.
Advies én uitvoering van het advies behoort tot de mogelijkheden.
Neus rond in mijn portfolio of stuur mij een mailtje, appje en kijk of we een match zijn.

7 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This