Social media management in Limburg

Social media management in Limburg

Ik help graag ambitieuze MKB(+) ondernemingen verder in hun media mangement en strategie. Het werken aan concrete doelstellingen vind ik ook hier net zo belangrijk als in mijn fotografie. Ambitieuze ondernemers die weten wat de waarde van social media is, help ik graag verder en geef ik advies. Een jonge geest die kijk heeft op de huidige samenleving en jongeren doelgroep, dat ben ik!

Ik ben graag de spil in het web!

Ik ben jouw sparringspartner wat betreft een verfrissende strategie. Heeft het huidige beleid een nieuw likje verf nodig? Of wil je een compleet nieuwe weg in slaan? Ik hoor graag wat je van plan bent. Samen sta je sterker, toch? Door bundeling van diverse krachten en expertises kom je tot een nóg beter eindresultaat. Dat bewijs ik je graag.

Advies of sparringspartner nodig?

Ik adem social media en weet alle ins- en outs van Facebook, Instagram en de nieuwe media. MKB(+) ondernemers uit Limburg help ik dan ook graag verder. Uiteraard is buiten Limburg wonen ook geen probleem. Mailen, bellen of appen kan altijd! Ik ben benieuwd naar waar jij zo enthousiast over bent en samen met mij aan wilt werken.

Ik ben Fabian Viester, een ambitieuze communicatieve duizendpoot

Ik ben Fabian Viester, een jonge en gedreven student met een passie voor social media. Graag geef ik ambitieuze MKB(+) ondernemers advies of verzorg mangement. Het liefst werk ik volgens een duidelijk plan van aanpak met concrete doelstellingen. Door concrete doelstellingen op te stellen en wensen te bespreken, weten we immers waar we het voor doen. Klein denken, groots doen, met een succesvolle en resultaatgerichte aanpak. Ik ben graag jouw partner voor Limburg!

Social media advies

5 + 6 =

Social media partners

Pin It on Pinterest

Share This