Een terugblik op alle samenwerkingen en opdrachten in 2016. Ik heb niet stilgezeten, maar wat is er gebeurd?

2016 was een mooi jaar. Een jaar dat begon met gelijk nieuwe dingen. Nieuwe ontwikkelingen. De start aan mijn nieuwe opleiding op het ROC Leeuwenborgh te Maastricht. Marketing & communicatie goeroe in de maak.

Maar ook enkele nieuwe opdrachtgevers waarvoor ik aan de slag ben gegaan. Zo schiet ik nu gave content voor het Parkstad Limburg Theater, dat twee vestigingen heeft in Heerlen en Kerkrade. En ben ik in het kader van het lokale initiatief Parkstad Popstad gestart met fotograferen voor poppodium Oefenbunker.

In 2016 heb ik ook nog wat fotografische projecten gedraaid voor 2xpr BV ookwel Appic. Zij zijn bekend van de festivalapp. Deze gebruikt elk festival die haar line-up en nieuwtjes wil verspreiden. Tevens heb ik de social media van Wheels ‘n Bites Festival op mij genomen gedurende de eerste periode van het festival.

 

Een terugblik op: 2016 een jaar vol met nieuwe ervaringen

Voor DeFotoblogger ben ik bijna 2 jaar de vaste social media goeroe. Het hele team kan bij mij terecht voor al het social media advies. Daarnaast monitor ik alle kanalen van DeFotoblogger en schrijf ik ook nog mijn eigen artikelen.

Een erg mooi jaar met nieuwe samenwerkingen, nieuwe mensen en nieuwe opdrachtgevers. Concert at SEA was toch écht het hoogtepunt van 2016

Op fotografiegebied ben ik ook aan de slag geweest voor Festivalinfo. Hier heb ik diverse concerten en festivals voor gecoverd. Met als hoogtepunt dit jaar Concert at SEA. Op dit geweldige Zeeuwse festival heb ik bandwerk verricht. Voor Douwe BobHAEVN en The Brahms. Met nu weer een geweldig muziekjaar in het vooruitzicht!

Fabian Viester, fotograaf uit Zuid-Limburg

OogopHeerlen.nl (nu, inParkstad) interviewde mij ten tijde van de carnavalsoptochten in Heerlen en mijn eerste concerten die ik schoot in 2015.

Ik wil samenwerken in 2017!

Ik wil graag een kop koffie drinken

Online fans

Meer dan 50 concerten

Meer dan 200 koppen koffie

Fotoverslag ParkCity Live 2018

Fotoverslag van ParkCity Live 2018. De 8e editie van het mooiste pop festival van Limburg op Bekkerveld in Heerlen was er een om in et lijsten. Bekijk de foto’s van beide festivaldagen hier!

read more

Myles Sanko hypnotiseert in NIEUWE NOR Heerlen

Myles Sanko: he-le-maal uit de UK naar Heerlen Myles Sanko een geweldige (nog redelijk onontdekte soulheld) uit UK. Een combinatie van DNA tussen Gregory Porter en Sanko himself. Sanko presenteert zich als een integere kerel met gevoel voor liefde. Een soort grote...

read more

Pin It on Pinterest

Share This